0
«Ένα ρατσιστικό παραλήρημα… Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας το 2019. Νομίζω ότι είναι μεσαίωνας! Το θεωρώ ντροπή»!


Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος στα social media με αφορμή μια αφίσα της καμπάνιας I’m Positive της Θετικής Φωνής και της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, σχετικά με την ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους που ζουν με τον ΗΙV, κατέβηκε από τον τραγουδιστή λίγη ώρα αργότερα. Ο χρόνος που έμεινε δημοσιευμένη, όμως, ήταν αρκετός για να προκαλέσει εύλογες αντιδράσεις.

“Θεωρώ ότι ίσως ήταν παρατραβηγμένη η τοποθέτησή του κάνοντας αυτό το ποστ, μπορεί να βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική διάθεση και να του φάνηκε κάπως. Ήταν ίσως μια κακιά στιγμή και μια κακιά τοποθέτηση”, δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης στο Μεσημέρι #yes και τον Στάθη Πουρουτίδη.

Στο πλατό της εκπομπής, ωστόσο, οι συντελεστές είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: “Πραγματικά, αυτό το ποστ, ειδικά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν το περίμενα. Τέτοια ρητορική μίσους δεν την περίμενα. Πού σε προσβάλει αυτή η τέλεια -από άποψη τέχνης- εικόνα που θέλει να ενημερώσει για το AIDS”;


Από την πλευρά του, ο Παύλος Σταματόπουλος τόνισε: “Ένα ρατσιστικό παραλήρημα που καλά έκανε και το κατέβασε, αλλά από την άλλη υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας το 2019”.

Αιχμηρό και το σχόλιο που έκανε η Νάνσυ Νικολαΐδου: “Είναι αδιανόητο το 2020 να μιλάμε σε αυτόν τον τόπο για αυτονόητα πράγματα, για το δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του και όλοι οι άλλοι να τις σεβόμαστε. Νομίζω ότι είναι μεσαίωνας! Το θεωρώ ντροπή! Ο κος Πετράκος σοκαρίστηκε από την αφίσα ότι θα κάνει κακό στο παιδί του, ενώ όταν ήταν στο reality που τον έβλεπαν με το σώβρακο να πηγαινοέρχεται 24 ώρες το 24ωρο, το οποιοδήποτε παιδί δεν θα είχε κάποιο θέμα”;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top