0
Ένταση σημειώθηκε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών με το χρυσό της μετάλλιο, ένα άτομο άρχισε να διαμαρτύρεται.Φωνάζοντας ότι διαφωνεί με το πρόσωπο του κ. Παυλόπουλου, γιατί είχε υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών και ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Μακεδονία προκάλεσε τις αντιδράσεις του ακροατηρίου.


Άτομα από τη φρουρά, έβγαλαν έξω το συγκεκριμένο άνθρωπο προκειμένου να συνεχιστεί η εκδήλωση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βραβεύτηκε από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών με το Χρυσό Μετάλλιο.

Στην ομιλία του, ο κ.Παυλόπουλος τόνισε ότι είναι αυτονόητη υποχρέωσή του να υπερασπίζεται όλα τα εθνικά συμφέροντα και δίκαια, μεταξύ των οποίων την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας. Πρόσθεσε δε ότι με την παρουσία του, αποτίει φόρο τιμής στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών για την προσφορά της κατά το παρελθόν, αλλά και στο μέλλον.


Ακριβώς στις 7.30 έφτασε ο Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά του. Χαιρέτισε όλους τους επίσημους και με ιδιαίτερη θέρμη τον τέως πρόεδρο της ΕΜΣ Νίκο Μέρτζο.


Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον κ. Καραμανλή.


Παρόντες στην εκδήλωση είναι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ Α` και Β` Θεσσαλονίκης, παλαιά και νέα στελέχη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης κ.α.

Δείτε την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top