0
«Συλλάβετε τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Είναι θέμα τιμής για το αίμα του υπασπιστή μου Γιώργου Βασιλάκη», φέρεται να μετέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής.

Δεν είναι άγνωστο πως η Αντιτρομοκρατική έχει επωμιστεί την αποστολή εντοπισμού και σύλληψης του νο1 Έλληνα καταζητούμενου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε σύσκεψη που είχε πριν από μερικές ημέρες με τα έμπειρα στελέχη τις Αντιτρομοκρατικής, απαίτησε μια από τις προτεραιότητές τους να γίνει ο εντοπισμός και η σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Η επιμονή του κ. Χρυσοχοΐδη στο συγκεκριμένο πρόσωπο έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός της δολοφονίας του υπασπιστή του, Γιώργου Βασιλάκη, στον 7ο όροφο του Υπουργείου στην Λεωφόρο Κατεχάκη.

Ο τότε υπασπιστής του σημερινού υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είχε πέσει νεκρός στις 24 Ιουνίου 2010 όταν άνοιξε φάκελο που είχε αποδέκτη τον κ. Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να σκάσει εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και συνδεσμολογημένος στο εσωτερικό του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top