0
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις πρώτες του δηλώσεις υπήρξε σαφής. Ο πρώτος στόχος του είναι ασφάλεια παντού. Και για το λόγο αυτό προχωρά σε κινήσεις που δεν είχαμε συνηθίσει από την ελληνική αστυνομία.


Το νέο σχέδιο του υπουργού αποκαλύπτει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ομάδες των πάνοπλων μαυροντυμένων αστυνομικών, εξ ου και η επωνυμία «Μαύροι Πάνθηρες», που έκαναν πρόσφατα αισθητή την παρουσία τους σε τουριστικά σημεία της Αθήνας, θα βρεθούν και στις αποβάθρες σταθμών του μετρό, λειτουργώντας αποτρεπτικά για τη διάπραξη έκνομων ενεργειών, ακόμη και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Επίσης αστυνομικοί της Ασφάλειας θα βρίσκονται στα κέντρα ελέγχου καμερών του Μετρό για να εντοπίζουν πορτοφολάδες με σκοπό την έγκυρη παρέμβαση και τη σύλληψή τους. Τα στελέχη της Ασφάλειας θα αναπτύξουν δίκτυο πληροφοριών και θα χαρτογραφήσουν τις δράσεις εγκληματικών ομάδων που κινούνται σε σταθμούς ΜΜΜ, επιχειρώντας τη γρήγορη εξάρθρωσή τους.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αυξηθεί η αστυνομική παρουσία στην Αθήνα με πάνοπλους άνδρες και κλειστά φορτηγάκια να βρίσκονται σε τουριστικά μέρη και εμπορικούς δρόμους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top