0
Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε καφετέρια γνωστoύ ηθοποιού στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης στο Περιστέρι.


Ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, σύζυγος της επίσης ηθοποιού Αγγελικής Δαλιάνη.

Πιο αναλυτικά, στις οκτώ το απόγευμα ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο καφέ-μπαρ «Αμελί» στο Περιστέρι και πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές στο κεφάλι και μια φορά στην πλάτη έναν θαμώνα, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε εν ζωή στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όπου λίγο αργότερα σημειώθηκε η δολοφονία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με όπλο και συνοδό ο οποίος τον περίμενε απ' έξω.

Ο δράστης πυροβόλησε τον δεύτερο άνδρα, με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος!

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ο δράστης αμέσως μετά διέφυγε με τον συνεργό του.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πιθανόν πίσω από το περιστατικό κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.















loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top