0
Τη Διοίκηση της Αεροπορικής Εκπαίδευσης της ΠΑ αναλαμβάνει  ένα απο τα  Γεράκια του Αιγαίου ο Υπαρχηγός του  ΑΤΑ μέχρι σήμερα, Κωνσταντίνος Γιάνναρος. Άριστος  Μαχητής και εκπαιδευτής του Αέρα!

Εκείνο που είναι  σίγουρο είναι οτι οι Ιπτάμενοι της ΣΙ και όχι μόνο, θα... λιώσουν στην εκπαίδευση, αλλά θα βγουν όλοι σαΐνια… Ο Κωνσταντίνος  Γιάνναρος φημίζεται για την αυστηρότητά του, αλλά και και την μεταδοτικότητα του!Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου στον Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Γιάνναρο, στην Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Δεκέλειας, στο Τατόι.


Στην τελετή παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οι Διοικητές των Μονάδων της ΔΑΕ, οι Διοικητές των Μονάδων της ΑΒ Δεκέλειας, Διατελέσαντες Διοικητές και Επιτελάρχες της Διοίκησης, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων , πολιτικό προσωπικό της ΠΑ, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών θρησκευτικών και πολιτειακών Αρχών.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top