0
Στον εορτασμό της 100ης επετείου η εταιρεία Mossberg & Sons, Inc. ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός πιστολιού 9mm,  του Mossberg MC1sc subcompact! 


Η Mossberg έχει ενσωματώσει 100 χρόνια τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη αυτού του θαυμάσιου πιστολιού οπλοφορίας. Το MC1sc διατίθεται σε πέντε μοντέλα.

Μετά από 100 χρόνια, η Mossberg εξελίχθηκε ως ο 6ος μεγαλύτερος κατασκευαστής πυροβόλων όπλων των ΗΠΑ και παραμένει αφοσιωμένη στην καινοτομία, με περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού και χρησιμότητας. Το MC1sc αντικατοπτρίζει τρία χρόνια ανάπτυξης και νέες ιδέες που εκκρεμούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συνδυάζοντας τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά.

Το νέο πιστόλι MC1sc έχει συνολικό μήκος 6,45 ίντσες, βάρος 19 ουγκιές (με κενό γεμιστήρα), μήκος κάνης  3,4 ίντσες στο δημοφιλές διαμέτρημα των 9 χιλιοστών. Διατίθεται με δύο γεμιστήρες μονής στήλης χωρητικότητας 6 και 7 φυσιγγίων και ενισχυμένο με γυαλί πολυμερές πλαίσιο.


Το νέο πιστόλι MC1sc διαθέτει το επαναστατικό σύστημα Mossberg STS (Safe Takedown System), το οποίο σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, δεν απαιτεί από τον χρήστη να τραβήξει τη σκανδάλη για αποσυναρμολόγηση για καθαρισμό ή συντήρηση. 

Το κλείστρο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με φινίρισμα DLC (Diamond Like Coating), που εξασφαλίζει μείωση της τριβής και της αντοχής στη φθορά. Τα σκοπευτικά είναι 3-Dot χαμηλού προφίλ. Το ανθεκτικό πλαίσιο κατασκευάζεται από ένα ενισχυμένο με ύαλο πολυμερές το οποίο παρέχει μεγάλη αντοχή και ακαμψία. 

Για τον εορτασμό της 100ης επετείου η Mossberg θα κατασκευάσει μια περιορισμένη έκδοση την MC1sc Centennial Limited Edition, η οποία θα περιοριστεί σε μια σειρά 1000 μονάδων με διαδοχική αύξουσα σειρά. Αυτά τα πιστόλια θα έχουν χαράξεις στο κλείστρο από χρυσό 24 καρατίων και φινίρισμα κάνης τιτανίου – νιτριδίου. 

Δείτε βίντεο:





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top