0
Για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Πρωτοχρονιάτικο γύρισμα της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», μίλησε στη νέα της συνέντευξη στο «People» η Demy.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε πως δεν θα κάτσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, Κωνσταντίνο Αργυρό, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί αρνητικά από τους παρευρισκομένους.

Η ίδια δίνει μια πολύ διαφορετική εκδοχή, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αναφέρει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» πως όσα λέει δεν ευσταθούν. Τόνισε δε, πως δίπλα στον Αργυρό κάθισαν άνθρωποι του ΣΚΑΪ και πως η ίδια δεν θα έπρεπε να πάρει θέση στο πού θα κάτσει ποιος, εφόσον αυτά τα κανονίζουν οι παραγωγοί.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει με σκληρά λόγια για την ίδια.

«Η Demy είχε πρόβλημα με το πού θα κάτσει -με το sitting η κυρία μου-, ήθελε να κάτσει στο τραπέζι του καλεσμένου Κωνσταντίνου Αργυρού, σε μία από αυτές τις θέσεις που δεν έκατσε και γι’ αυτό αποχώρησε. Στο σχήμα είναι μαζί. Πόσο ψώνιο μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος… Συγχωρέστε με.

Ο καθένας έχει μια καριέρα και θεωρεί τον εαυτό του πολύ σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό. Είναι κάποιοι άνθρωποι,όμως, που κάνουν τηλεόραση, λέγονται παραγωγοί και αποφασίζουν. Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι η βασίλισσα δίπλα στον βασιλιά, είναι δικαίωμά σου. Όμως, εκθέτεις μια εκπομπή και εκλαμβάνεται όλο αυτό αφ’ υψηλού σαν να είσαι ψώνιο».

Τι άλλο ειπώθηκε;




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top