0
Ένας έφηβος έχασε τη ζωή του και άλλοι 24 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και επτά παιδιά, σε φοβερό τροχαίο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ Ασπροβάλτας και Βρασνών Θεσσαλονίκης. 


Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η νταλίκα συγκρούσθηκε μετωπικά με βαν που μετέφερε μετανάστες.Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών. 

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ατόμου που οδηγούσε το βαν, με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μεταναστών. 

Επί τόπου έσπευσαν 12 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών και δύο κινητές μονάδες για την πρώτη φροντίδα των τραυματιών, καθώς και πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας. 

Πρώτα παρελήφθησαν τα πέντε παιδιά, εκ των οποίων ένα αγοράκι με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα το ΕΚΑΒ έκανε έκκληση μέσω των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης όσοι έχουν πρόβλημα υγείας και μπορούν να μεταβούν με δικά τους μέσα στα νοσοκομεία να μην καλούν για ασθενοφόρο, καθώς τα διαθέσιμα κατευθύνονται στην Ασπροβάλτα για να παραλάβουν τους τραυματίες από τη σύγκρουση.

Εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ ανέφερε ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας έφηβος, ενώ σε διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν τραυματισμένα 14 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικοι. Κατά την ίδια ενημέρωση, άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.





ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top