0
Η αποκαλυπτική κατάθεση, αυτόπτη μάρτυρα που περιέχεται στη δικογραφία για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ που αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, αυτόπτης μάρτυρας, έχει καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές όλα όσα είδε το μοιραίο απόγευμα του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του εκείνο το απόγευμα βρισκόταν τυχαία στην επίμαχη περιοχή, την παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, όπου βρέθηκε η Ειρήνη μέσα στο καμένο στο αυτοκίνητό της. Οπως καταθέτει, αρχικά στην ίδια περιοχή, βρισκόταν ένας άνδρας μέσα σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο. Λίγα λεπτά αργότερα, είδε να φθάνει μια γυναίκα, η οποία κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και άρχισε να συνομιλεί με τον άνδρα. 

Γρήγορα όμως όπως καταθέτει ο μάρτυρας, η συνομιλία κατέληξε σε καβγά. Στη συνέχεια, είδε όπως λέει δύο άλλους άνδρες να καταφθάνουν στο ίδιο σημείο και να πιάνουν την γυναίκα η οποία αντέδρασε φωνάζοντας «αφήστε με». Επειδή, όπως λέει ο μάρτυρας βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του περιστατικού, του φάνηκε σαν να φίμωναν τη γυναίκα, την οποία έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό της και αφού έριξαν μέσα ένα σπίρτο, έκλεισαν τις πόρτες του αυτοκινήτου, έφυγαν τρέχοντας.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, πιθανότατα οι άνδρες να βρίσκονταν κρυμμένοι σε μια εγκαταλελειμμένη κατοικία που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά από τον τόπο μαρτυρίου της άτυχης Ειρήνης.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας με βάση πιθανότατα αυτή την κατάθεση άσκησε δίωξη κατά παντός υπευθύνου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top