0
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Άμυνας αναφερόμενος στον εφοπλιστή ανέφερε συγκεκριμένα πως «έχουμε νταβατζήδες που κάνουν και ναρκωτικά. Έχουμε ανθρώπους που διώκονται για εμπόριο ναρκωτικών και προκειμένου να αποκτήσουν ισχύ αγοράζουν μέσα ενημέρωσης. Παράδειγμα ο κ. Μαρινάκης ο οποίος κατηγορείται για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor1 και μέρος των κατηγοριών φέρεται να είναι η χρηματοδότηση για την εμπορία ναρκωτικών και κατέχει το Βήμα, τα Νέα και εμμέσως τα Παραπολιτικά και καμιά 50αρια site τα οποία έχει αγοράσει.

«Αυτού του είδους τους νταβατζήδες, εννοώ που παίρνουν ΜΜΕ για να εκβιάζουν την κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη οφείλοντας να κάνει τη δουλειά της. Τα χτυπήματα που δέχεται αυτή η κυβέρνηση από αυτούς τους νταβατζήδες, όπως ο κ. Μαρινάκης και τα μέσα του, είναι πρωτοφανής. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τέτοιου είδους επίθεση.

«Αγοράζουν δε και μερικά περιφερειακά μέσα. Και επειδή άκουσα και το όνομα Αμφίπολη. Ποιους χρησιμοποιούν; Την κυρία Παναγιωταρέα. Είναι η μοναδική εκπρόσωπος τάφου. Και χρησιμοποιούν και τους καταδικασμένους από τον ΔΟΛ δημοσιογράφους που στα Πόθεν Έσχες τους έχουν τρία εκατομμύρια στην Ελβετία. Δούλευαν για τον Ψυχάρη και τώρα δουλεύουν στον κ. Μαρινάκη. Τους κάνεις αγωγές αλλά δεν τους νοιάζει. Γράφουν ψέματα και αθλιότητες. Καταδικάζονται και συνεχίζουν. Αυτοί είναι οι νταβατζήδες».


Παράλληλα, ο κ. Καμμένος δήλωσε Καραμανλικός, όπως είναι, πρόσθεσε, και ο Ευάγγελος Αντώναρος και η Κατερίνα Παπακώστα.

Ερωτηθείς για το γεύμα που είχε με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο Πάνος Καμμένος, αφού σχολίασε ότι «στη Θεσσαλονίκη δεν κρύβεται κανείς» στη συνέχεια συμπλήρωσε «Με τον Αντώναρο έχουμε μια στενή σχέση, για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως κι εγώ, πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο των Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη».

«Η ΝΔ πίστευε στην εθνική συνύπαρξη, αναγνώρισε το ΚΚΕ, τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που συγκυβέρνησε με τον Φλωράκη και τον Κύρκο. την εκπροσωπεί ο Αντώναρος και η Παπακώστα και όσοι διαγραφόμαστε από τη ΝΔ» συμπλήρωσε ο υπουργός Άμυνας.

«Θα συνομιλήσω με τον κ. Αντώναρο, χαίρομαι που είναι η κυρία Παπακώστα στην κυβέρνηση, πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος χώρος που μπορεί να συνεργαστεί» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Καμμένος.

Οι αναφορές του υπουργού Άμυνας έρχονται λίγες ώρες μετά από όσα δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα δηλώνοντας και εκείνη βέρα καραμανλική.

Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε αποφασισμένος να καθυστερήσει τον ερχομό της συμφωνίας στη Βουλή και να μη ρίξει την κυβέρνηση. Προανήγγειλε ωστόσο ότι εάν η συμφωνία φτάσει στη Βουλή δεν έχει τη λαϊκή εντολή να παραμείνει στην κυβέρνηση και πως σε αυτή την περίπτωση θα προτείνει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εκλογές, δημοψήφισμα ή μετάθεση της κύρωσης μετά την ολοκλήρωση της τετραετίας.


Oλόκληρη η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στη ΔΕΘ:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top