0
Σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας, εισέβαλε το μεσημέρι άγνωστος άντρας, κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι.
Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο κατάστημα, ωστόσο ο δράστης φέρεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.








Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, πήρε τον πυροσβεστήρα από το κατάστημα και ξεκίνησε να σπάει τη βιτρίνα, προκειμένου να βγει έξω.

Κρατώντας το μαχαίρι στο χέρι, βγήκε έξω από το κατάστημα γεμάτος αίματα, προσπαθώντας να διαφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και τον αφόπλισαν. 




Ο δράστης διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.




Δείτε το βίντεο:


Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλίου στην Ομόνοια προχώρησε η αστυνομία, μετά το θάνατο τοξικομανούς που αποπειράθηκε να ληστέψει την επιχείρησή του. O εισαγγελέας αναμένεται να απαγγείλει στον κοσμηματοπώλη την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης για τις συνθήκες θάνατου του επίδοξου ληστή είναι πιθανό και το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.


Σε βίντεο διακρίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα απο τη τζαμαρία και τραυματίστηκε σοβαρά από τα σπασμένα τζάμια πριν να αφήσει, λίγα λεπτά αργότερα, την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω απο το κοσμηματοπωλείο.  Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top