0
Εκπλήξεις για την ελληνική κοινωνία και το έθνος στον δύσβατο δρόμο προς τις εκλογές προέβλεψε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα «Παραπολιτικά» FM 90,1.

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος:

«Θέλω να παραμείνετε ψύχραιμοι. Ο δρόμος προς τις εκλογές θα είναι δύσβατος και ενδεχομένως με αρκετές εκπλήξεις για την ελληνική κοινωνία και γενικά για το έθνος μας.

Στα παρασκήνια υπάρχει ένα έντονο παζάρι της Δύσης με τον απρόβλεπτο Σουλτάνο της Τουρκίας.

Οι Αμερικανοί θα αυξήσουν την στρατιωτική παρουσία τους στην περιοχή μας και αυτό δεν είναι μια άσχημη εξέλιξη. Μην αποκλείετε να δούμε μετά την συμφωνία των Πρεσπών και έναρξη διαλόγου για την επικαιροποίηση της Λωζάνης.

Η Τουρκία μας κυκλώνει έχοντας ως συμμάχους τα Σκόπια και κυρίως την Αλβανία. Παρά τα χάλια που παρουσιάζει η οικονομία της και η ελεύθερη πτώση της λίρας, πραγματοποιεί επενδύσεις στις περιοχές των Βορείων γειτόνων μας.

Ήδη η Αλβανία απέκτησε εθνικές αερογραμμές και το πρώτο πολιτικό αεροσκάφος που ενώνει Τίρανα με Κωνσταντινούπολη το οποίο είναι τουρκική επένδυση.

Ο Έντι Ράμα εκθείασε τον Ταγίπ Ερντογάν και την Τουρκία.

Ο Ερντογάν συνεχίζει να πιέζει την Δύση διατηρώντας το φλερτ με τον Πούτιν που παίζει ένα από τα μεγαλύτερα υβριδικά παιχνίδια του, δημιουργώντας ρωγμές στην Ατλαντική συμμαχία και στήνοντας γιγαντιαία συμμαχία, οικονομική και στρατιωτική, με το Πεκίνο.

Ο Ερντογάν θέλει τους S-400 λέγοντας παρασκηνιακά στους Αμερικανούς ότι και οι Έλληνες έχουν πάρει S-300 και πιέζει για να επιστρέψει με φόρα προς την Δύση για να καταβάλει 100 δις για τα F-35, να ξεκινήσει διάλογος για το Αιγαίο, την αναδιανομή του Αιγαίου και ένας νέος γύρος για το Κυπριακό με μικρότερη έστω παρουσία τουρκικών δυνάμεων στο νησί της Αφροδίτης και μοίρασμα των πετρελαίων.

Για αυτό προετοιμάζει τους Τούρκους λέγοντας ότι σε μερικά λεπτά όλος ο στρατός μας μπορεί να είναι στην Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο. Δηλαδή και να δεχτούμε περιορισμό στρατιωτικών δυνάμεων, για εμάς είναι 5 λεπτά να επιστρέψουμε!

Αν δεν μας κάνουν όμως τα χατίρια, μπορεί να κάνουμε και μεγάλη στρατιωτική βάση και να ενισχύσουμε εκεί τα στρατεύματα!

Μαθαίνω διάφορα πράγματα που ομολογώ δεν θέλω να τα πιστέψω.

Ειδικά αυτά που μου λένε ότι κάνει με εντολές Τσίπρα ο κ. Κοτζιάς στο παρασκήνιο.

Εάν παρακολουθήσει κανείς τις κινήσεις των γειτόνων που θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και στις Βρυξέλλες, στην Ευρωζώνη, θα παρατηρήσει ότι σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τις σχέσεις τους με την Άγκυρα και τον Ερντογάν, την ώρα που ο Σουλτάνος είναι σε κόντρα με τον Λευκό Οίκο και τους Δυτικούς, λόγω της σχέσης με τον Πούτιν.

Το παιχνίδι γίνεται πολύπλοκο, αφού οι Ρώσοι του δίνουν τους S-400 και κυρήσσουν αποστρατικοποιημένη ζώνη τον Ιντλίπ, την περιοχή των ανταρτών στην Συρία.

Ο Έντι Ράμα, ο σκοπιανός πρόεδρος Ιβάνοφ, η αντιπολίτευση στα Σκόπια παίζουν ανοιχτά με τον Ερντογάν και σφίγγουν την σχέση μαζί του.

Οι Σκοπιανοί σε πρώτη φάση πήραν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Έντι Ράμα περιμένει στη γωνία να τελειώσει με τον Κοτζιά μια νέα συμφωνία που διευκολύνει τα σχέδια της Μεγάλης Αλβανίας.

Και ο Ερντογάν λέει στους Δυτικούς, για να τα βρω μαζί σας θέλω υπεροπλία στο Αιγαίο, θέλω νησιά και θέλω εκσυγχρονισμό της Λοζάνης.

Και να τελειώνουμε με την Κύπρο, γιατί εάν χρειαστεί, ο Στρατός θα μπει σε λίγα λεπτά!!!

Εδώ στην Αθήνα, όπως όλοι έχετε αντιληφθεί, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, τολμώ να πω το καθεστώς που διαμορφώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια, κοστολογούν το θέμα των συντάξεων και αναζητούν την αιτία για να πάνε σε πρόωρες εκλογές.

Η κυβέρνηση όπως σημειώνει και σημερινός Τύπος, φόρεσε ξανά το αντιμνημονιακό προσωπείο της, έγινε πάλι Αριστερή και ο κ. Καμμένος όπως και άλλοι, τονίζουν ότι ακόμη και μονομερώς δεν θα γίνουν οι περικοπές των συντάξεων, όπως είχαν δεχτεί και ψηφίσει στη Βουλή.

Η κυβέρνηση εξαγγέλλει ένα πλήθος παροχών, και ο κ. Καμμένος έδωσε χθες το πρωί στον ΑΝΤ1 μια μοναδική παράσταση εντυπωσιακού πολιτικού παραλόγου, λέγοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να μην έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή και ότι όλοι οι ΑΝΕΛίτες θα παραιτηθούν από βουλευτές και υπουργοί πριν έρθει αυτή στο Κοινοβούλιο.

Επίσης ο κ. Καμμένος, τόνισε ότι θα αποσύρει την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο Ζάεφ παραβιάζει την συμφωνία.

Μετά άρχισε να κραυγάζει ότι είναι η Ν.Δ. και ότι η παρουσία του Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη ήταν η ταινία «ο Μίστερ Μπιν στην συμπρωτεύουσα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top