0
Σάλος έχει προκληθεί από το απόγευμα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου σην οποία επιπόλαια και άστοχα εικόνισε την Παναγία μας με πρόσωπο τρωκτικού με στόχο να περάσει πολιτικά μηνύματα υπέρ της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και του Μεγάρου Μαξίμου.



Δείτε την απάντηση του δημοσιογράφου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα:

"Κατέβασα την φωτο με την «Παναγία την Αρουραία» γιατί δεν έχω χρόνο να κυνηγώ ανεμόμυλους & να αντιπαλεύω τον κομματικό & θρησκευτικό φανατισμό. Βλέπετε δεν τους απασχολεί να μάθουν ποια είναι η Αρουραία με τα πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα από τον ιδιόκτητο Δρυμό! Στρουθοκάμηλοι.

Όσο περί θρησκευτικής πίστης και σεβασμού αυτής , τα κομματικά τρολλάκια είναι τα τελευταια που μπορούν να παραδώσουν μαθήματα. Η Εκκλησία μας ξέρει ότι μπορεί μεγάλους Σταυρούς να μην κάνω , όμως μεγάλη Πίστη έχω γιατί πορεύομαι στον Ορθό Δρόμο των Χριστιανικών Αρχών…

Όσο για την ταύτιση μου με τον Κοντομηνά είναι τίτλος Τιμής. Άλλωστε είναι αυτός που έφτιαξε δεκάδες εκκλησιαστικά έργα με κύριο αυτό την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Πόλη όπου και το Πατριαρχείο τον ανακήρυξε: «Μέγας Άρχων».
Και επειδή βλέπω να συνεχίζεται η πολιτική σπέκουλα μέσα στην νύχτα επιχειρώντας να πυροδοτήσουν τον θρησκευτικό φανατισμό επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι δεν είχα καμία πρόθεση να κλονίσω την Πίστη των Χριστιανών.

Για το μόνο που στεναχωριέμαι και τους ζήτω συγνώμη…

Είναι οι αγνοί Πιστοί που επηρεάστηκαν & αφιονιστηκαν από τα κομματικά τρολ που με λύσσα επιχείρησαν να εμπλέξουν την επίμαχη -άστοχη- ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό & με τον Alpha που διαρκώς κρατάει ψηλά την Σημαία της Ορθοδοξίας.΄΄


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top