0
Εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας (04/06) στην περιοχή της Άμφισσας με αφορμή το θάνατο μίας 13χρονης Ρομά από πυροβολισμούς.

Το άτυχο κορίτσι που έπεσε νεκρό διέμενε σε καταυλισμό των Ρομά, ωστόσο οι πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του είναι συγκεχυμένες.

Συγκεκριμένα, το fokidatv.blogspot.gr αναφέρει πως ο άνθρωπος αυτός φέρεται να πυροβόλησε και να αναζητείται από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, το tvstar.gr, κάνει λόγο για κάτοικο της περιοχής, του οποίου το σπίτι διέρρηξαν άγνωστοι. Το ρεπορτάζ τονίζει πως ο άνδρας αυτός φέρεται να καταδίωξε τους δράστες πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το παιδί που βρισκόταν κοντά. Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη.

Πληροφορίες, ωστόσο, της Καθημερινής αναφέρουν ότι πριν το τραγικό περιστατικό είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ ενηλίκων Ρομά, κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί, από τους οποίους τραυματίστηκε θανάσιμα η 13χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, Ρομά ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία και έκαψαν το αυτοκίνητό του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top