0
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Game of Love.

Το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης του νόμου περί ασέμνων από τους υπεύθυνους του σταθμού ΑΝΤ1 για το ριάλιτι «Game of Love» εξετάζει η Eισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων .

Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωάννης Παναγόπουλος.

Οι ιθύνοντες του καναλιού θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαΐου και ενώπιον στο ΕΣΡ.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρενέβη και ζήτησε ακρόαση από στελέχη του σταθμού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα και το περιεχόμενο του προγράμματος.

Σωρεία καταγγελιών για το Game of Love του ANT1 – Οργισμένοι πολίτες «έσπασαν» τα τηλέφωνα του ΕΣΡ

Κλήση για ακρόαση έστειλε το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με το ριάλιτι «Game of love».

Το Συμβούλιο κινήθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος.

Η ακρόαση ορίσθηκε για την προσεχή Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10.00.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σταθμός από το ΕΣΡ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα ενδεχόμενα προστίμου, αλλαγή σήμανσης και ώρας μετάδοσης.

Το Ράδιο Αρβύλα κατά ΑΝΤ1

Στο χθεσινό Ράδιο Αρβύλα, μάλιστα, ο Α.Κανάκης τόνισε πως δεν γίνεται να κάνει περισσότερη σάτιρα πάνω στο συγκεκριμένο ριάλιτι και το χαρακτήρισε “γελοίο”.

«Έχουμε …εκτιμήσει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε έτσι ένα μικρό απόσπασμα. Σε σατιρικό πλαίσιο δεν χωράει να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το original. Είναι πράγματα, όπου σηκώνεις τα χέρια ψηλά, τι άλλο να κάνουμε; Πραγματικά, το βλέπουμε και λέμε “τι γελοίο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο”», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε τι έγινε στο Ράδιο Αρβύλα με το Game of Love:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top