0
Αυλαία σήμερα για την πολύκροτη δίκη που αφορά την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου.

Επτακόσιοι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων πασίγνωστοι ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα, η σύζυγος εμπόρου όπλων αλλά και επιχειρηματίες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Μάλιστα, κάποιοι από τους κατηγορούμενους είναι αντιμέτωποι ακόμη και με το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Η υπόθεση χωρίζεται σε δυο σκέλη με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν σε αυτό που, σύμφωνα με την κατηγορία, εμφανίζει ως χώρο διακίνησης ναρκωτικών σε γνωστό εστιατόριο – μπαρ στο Κολωνάκι. Βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης φέρεται ένας 53χρονος επιχειρηματίας ο οποίος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού μαζί με έναν 41χρονο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, έναν γνωστό παρουσιαστή, μια ηθοποιό αλλά και τον γιο της. Η συνεργασία τους με τον 53χρονο φέρεται να ξεκίνησε το 2013 και να κατέληξε σε καβγάδες και ανταλλαγή εξωδίκων.

Σύμφωνα με την κατηγορία από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 «εντός του καταστήματος στο οποίο είχαν καθημερινή παρουσία, πωλούνταν ναρκωτικές ουσίες στους θαμώνες, οι οποίοι κατέβαιναν στο χώρο της τουαλέτας, για να πραγματοποιήσουν τις εν λόγω συναλλαγές, αφού προηγουμένως είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας σχετικές κωδικές ονομασίες, όπως «κράτηση για ένα άτομο», «τραπέζι», «μπουκάλι»».

Σε διαφορετική περίπτωση φρόντιζε ένας συνεργάτης του 53χρονου να τοποθετεί τις ναρκωτικές ουσίες στις ζαρντινιέρες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απ' όπου και γινόταν η παραλαβή».

Στο παραπεμπτικό βούλευμα καταγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ο 53χρονος φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε γνωστά ονόματα της «σόου μπιζ» και όχι μόνο πολλά από τα οποία βρίσκονται μεταξύ των κατηγορουμένων.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top