0
Μια αφιέρωση στη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής της έκανε η Μαριάννα Γουλανδρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου της με τον Φίλιππο Λαιμό: στην φωτογραφία ποζάρει με την μητέρα της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Μαριάννα Γουλανδρή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια σκέψη για την γυναίκα που αποτελεί την «ήρεμη δύναμη» στη ζωή της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα και επιλογή. 

Ενας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Μαριάννα Γουλανδρή παντρεύτηκε τον Φίλιππο Λαιμό στο Λονδίνο.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν ένα κοσμικό γεγονός που απασχόλησε τα μίντια για αρκετές ημέρες και δεκάδες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας τόσο από το γαμήλιο πάρτι που δόθηκε στο πριβέ κλαμπ Annabel’s στο Mayfair και την γαμήλια τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, όσο και από την δεξίωση στο Syon House Park.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαριάννα Γουλανδρή, βλέπουμε την ίδια και την μητέρα της σε μια τρυφερή στιγμή: αγκαλιάζονται και λάμπουν από ευτυχία.


Οι δημόσιες εμφανίσεις των δύο γυναικών δεν είναι συχνές. Τις προσωπικές τους στιγμές επιλέγουν να τις κρατούν μακριά από τα φωτογραφικά φλας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, είδαμε την Μαριάννα Γουλανδρή με την μητέρα της, Χριστιάννα και τον πατέρα της, Γιώργο Γουλανδρή, στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή για την «Ελπίδα».


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσιεύει φωτογραφία με την μητέρα της.

Τον Αύγουστο του 2017, οι δύο τους πόζαραν στον φακό, στις Σπέτσες. 



Η Μαριάννα Γουλανδρή ανεβάζει αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο με τον Φίλιππο Λαιμό ένα χρόνο μετά


Φεβρουάριος 2017. Λονδίνο.

Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκαν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν ένα κοσμικό γεγονός που απασχόλησε τα μίντια για αρκετές ημέρες.

Εικόνες τόσο από το γαμήλιο party που δόθηκε στο πριβέ κλαμπ Annabel’s στο Mayfair και την γαμήλια τελετή -στην Αγία Σοφία του Λονδίνου- όσο και από την δεξίωση στο Syon House Park, έγιναν θέμα σε lifestyle έντυπα και sites.

Eνα χρόνο μετά, η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια γαμήλια φωτογραφία που δεν είχαμε δει ανάμεσα σε αυτές που είχαν δημοσιευτεί. 

Στην φωτογραφία, ο Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουναδρή χορεύουν στο γαμήλιο πάρτι και οι δυο τους δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. 

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στον αγαπημένο μου που με κάνει να χαμογελώ κάθε μέρα σαν να είναι η γιορτή των ερωτευμένων».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν με εγκάρδια λόγια την ανάρτησή της και έστειλαν ευχές στο ζευγάρι.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris (@mariannagofficial) στις

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top