0
Νέα επιχειρησιακή σύμβαση υπέγραψαν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην οποία καθορίζονται τόσο οι αμοιβές τους όσο και επιδόματα – πριμ που αυτοί θα λαμβάνουν.


Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, η οποία έχει ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τέλος του έτους, οι αμοιβές, όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα, για τους πωλητές των καταστημάτων ξεκινούν από τα 1.119 ευρώ μεικτά και φτάνουν μέχρι και τα 1.504 ευρώ μεικτά, ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας.

Οσον αφορά τους πωλητές που απασχολούνται με 6ωρη εργασία, οι αμοιβές διαμορφώνονται σε 836,58 ευρώ μεικτά και φτάνουν μέχρι τα 1.125 ευρώ μεικτά.


Επίσης, στην επιχειρησιακή σύμβαση προβλέπεται πριμ ύψους 30 ευρώ για κάθε εντοπισμό κλοπής που σημειώνεται στα καταστήματα και τις αποθήκες της εταιρείας. 

Επιπλέον, σε όλους τους εργαζόμενους η αλυσίδα θα χορηγεί διατακτικές τροφίμων για Χριστούγεννα και Πάσχα ύψους 240 ευρώ στους εργαζόμενους 8ωρης απασχόλησης, ποσού 180 ευρώ στους εργαζόμενους 6ωρης απασχόλησης και ποσού 120 ευρώ στους εργαζόμενους 4ωρης απασχόλησης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top