0
Παραλίγο να πλήρωναν με την ζωή τους δύο ληστές την απόφασή τους να ληστέψουν έναν κατά τα φαινόμενα και μόνο… ανήμπορο υπερήλικο στο σπίτι του στην Γλυφάδα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί, όταν δύο ληστές, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είδαν στην αυλή του σπιτιού του μόνο του έναν ηλικιωμένο, μπήκαν μέσα και υπό την απειλή και χρήση βίας τον ανάγκασαν να ανέβουν μαζί στο σπίτι του.

Εκεί, οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν τα συρτάρια για οτιδήποτε πολύτιμο και δεν έδωσαν περισσότερο σημασία στον 88χρονο, που βρήκε ευκαιρία, έβγαλε ένα πιστόλι που κρυμμένο και μάλιστα γεμάτο και πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον Αλβανό στο χέρι.

Πανικόβλητοι και αιφνιδιασμένοι πια οι δράστες παράτησαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας.

Λίγο αργότερα βρέθηκαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας, γιατροί του οποίου ενημέρωσαν την Αστυνομία πως είχαν περιστατικό τραυματία από πυροβολισμό. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο Νοσοκομείο συνέλαβαν τους δύο δράστες, εκ των οποίων ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος και λίγο αργότερα συνέλαβαν και τον 88χρονο για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκλησης σωματική βλάβης.

Όλοι τους θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ασφάλεια πραγματοποιεί έρευνα για να διαπιστώσει αν οι δύο ληστές είναι υπεύθυνοι και τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες στην περιοχή και όχι μόνο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top