0
Πρόστιμο 50.000 ευρώ ετοιμάζεται να επιβάλει ο Δήμος Αθηναίων στο κέντρο διασκέδασης Club 22, όπου τραγουδά ο Πάνος Κιάμος -για μια από τις παράνομες φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται τοποθετημένες στο εξωτερικό του κτιρίου εδώ και τουλάχιστον πενήντα μήνες!


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να εισηγούνται την επιβολή του βαρύτατου προστίμου.

Το κέντρο βρίσκεται στην αρχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης σε σημείο που απαγορεύτηκε η τοποθέτηση υπαίθριων διαφημίσεων με το νόμο 3057/2002.

Οι παράνομες πινακίδες εντοπίστηκαν σε τρεις αυτοψίες τον Δεκέμβριο του 2013 και τότε συντάχθηκαν τρεις εκθέσεις ελέγχου ενώ τον Ιανουάριο του επόμενου έτους ειδοποιήθηκε η επιχείρηση να τις απομακρύνει.

Η επιχείρηση, όμως, δεν ανταποκρίθηκε όπως το ίδιο συνέβη και στους πέντε ελέγχους που ακολούθησαν από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις ειδοποιήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ οι πινακίδες συνέχισαν να στέκονται... λαμπερές τις δύο επόμενες σεζόν.

Ως αποδέκτης του προστίμου προφανώς δεν εμφανίζεται ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος ή άλλοι με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια (Αντύπας, Αγγελική Ηλιάδη, Νίκος Κουρκούλης κ.λ.π.). Θα το χρεωθεί η εταιρεία που διαχειρίζεται την επιχείρηση διασκέδασης και φέρει την επωνυμία «Θάνου Όλγα και Σία ΕΕ».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top