0
Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη και το μυστήριο γύρω από το θάνατο της παραμένει ακόμα άλυτο. 


Η οικογένεια της 44χρονης δεν πιστεύει ότι η Ειρήνη τους αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητο της, στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας. 

Και τώρα οι ελπίδες τους θα μπει ένα τέλος στο… μαρτύριο με τις συνθήκες του θανάτου της εναπόκεινται στους δύτες. Και κυρίως στον εντοπισμό του κινητού τους, που έχει εξαφανιστεί από τη μοιραία μέρα.

Οι δύτες θα βουτήξουν στην Τριχωνίδα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του agriniopress.gr, ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες ετοιμάζονται να πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα για να αναζητήσουν το χαμένο κινητό της 44χρονης.

Ο Σύλλογος Κυνηγών – Δυτών Θερμαϊκού επικοινώνησε με τους δικηγόρους της οικογένειας, ώστε να βουτήξουν στην Τριχωνίδα και να κάνουν προσπάθειες για την ανεύρεση του χαμένου κινητού της Ειρήνης.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί πως το κινητό, αν και όταν βρεθεί, δεν θα μπορέσει να δώσει στοιχεία σχετικά με τις κλήσεις ή τα μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη. 

Δεν θα μπορεί να «δώσει» ούτε και γενετικό υλικό. Θεωρείται, όμως, μεγάλης σημασίας για την υπόθεση το που θα βρεθεί.

Οι δύτες αναμένονται στην περιοχή από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Η αυτοψία δεν έχει παραδοθεί
Χθες (31.01.2018) έγινε η δεύτερη αυτοψία στο μισοκαμένο αυτοκίνητο, ωστόσο οι νέες εξελίξεις προκαλούν αμέτρητα ερωτήματα. Αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με την πρώτη αυτοψία που έγινε στο σημείο αμέσως μόλις βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αυτοψία που διενήργησε η Πυροσβεστική στο χρυσαφί αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε η Ειρήνη Λαγούδη, δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην αστυνομία, εδώ και 25 ολόκληρες μέρες! Ο λόγος; Διότι δεν έχει ακόμη ζητηθεί επισήμως!

Η πρώτη αυτοψία, είχε γίνει  με πρωτοβουλία των πυροσβεστών. Κι αυτό διότι ήταν οι πρώτοι που βρήκαν νεκρή την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη.

Τι «έδειξε» η δεύτερη αυτοψία στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκε η Ειρήνη Λαγούδη

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης, 31.01.2018, ολοκληρώθηκε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου, η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη των εμπειρογνωμόνων, στο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Οι ειδικοί -που έχει ορίσει η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης- ελπίζουν με τα νέα στοιχεία που συγκέντρωσαν, να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στην 44χρονη μητέρα. 

Σε αυτή τη νέα αυτοψία που έγινε στο Αγρίνιο, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top