0
Κι όλη η οικουμένη τώρα λέει: Ισκαντέρ, Σικαντέρ, Δούλ Καρνέιν! Η δόξα του ΈΛΛΗΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ σας μιλάει από πλήθος ιστορικών αναφορών ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Και είναι ΤΟΥΤΗ η μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ που θα σας… ΘΑΨΕΙ μαζί με τους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…!!!

ΕΛΑΤΕ…ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΕ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ….ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΆ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ….ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ…

Και εάν ο Θεός εκπλήρωσε το σχέδιό Του για τον ερχομό του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού μέσω του Μεγαλέξανδρου –που ΟΝΤΩΣ έκανε!- έστι ώστε το φώς του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ/ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ να εξαπλωθεί εις τα πέρατα της γής, όπως εκφράστηκε μέσω του…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που άλλαξε όλη την πορεία της ανθρωπότητος, νομίζετε ότι τον Μεγαλέξανδρο θα μπορέσετε να τον θάψετε για πάντα μαζί με τον…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ;;;  ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ…ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΙΣ…ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΙ…ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ…!!!…

Δείτε το βίντεο:

'' ΔΟΥΛ - ΚΑΡΝΕΙΝ '' ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά ' για τις άγνωστες δυνατότητες του εγκεφάλου

Ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά ''  για τις άγνωστες δυνατότητες του εγκεφάλου μας.

Στο νόμισμα αυτό, οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά".

Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση.
γι' αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη τέστ, διαδίδουν πως κάνουν ελέγχους δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και φυσικα να τους εξοντώσουν..  **

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, δίπλα στην ημερομηνία κατα­σκευής του, στο αριστερό μέρος, υπάρχει ένα ανθέμιο. Το λουλούδι αυτό θα το δούμε να το κρατά στο δεξί της χέρι στα ΤΡΙΑ της δάχτυλα η Φρασίκλεια, ένα άγαλμα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και το οποίο είναι το μόνο του οποίου απαγορεύεται η φωτογράφηση, από τους Έλληνες, αφού κατά καιρούς το κινηματογραφούν ξένα τηλεοπτικά συνεργεία.
Το ανθέμιο αυτό σε άλλα αγάλματα το βλέπουμε τοποθετημένο στο υψηλότερο σημείο του μετώπου, που στα Ελληνικά στέμματα μοιάζει με ένα τρίγωνο.
Είναι το κωνάριο, το γνωστό " τρίτο μάτ ι" , που ως συνήθως το βλέπουμε στην κορυφή του θύρσου του Διονύσου.

Τρίτο στοιχείο στο νόμισμα αυτό είναι ο λεγόμενος " Ήλιος της Βεργίνας".

Θα δούμε πως έχει 16 "ακτίνες" που αν τις προσέξουμε καλά θα κατανοήσουμε το κρυφό τους νόημα. Ο Μακρόβιος λέει πως η ψυχή όταν κινείται εγκαταλείπει το σφαιρικό τέλειο σχήμα της και αποκτά τη μορφή ενός κομήτη. Το κέντρο του ήλιου αυτού παρατηρούμε πως υπάρχει ένα λουλούδι με 10 πέταλα.

Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία: Δύο λοβούς, ένα ανθέμιο με πέ­ντε πέταλα, 16 ψυχές, έναν πυρήνα με 10 φύλλα και ένα φωτοστέφανο με τη μορφή κορδέλας.
Η "ιερογλυφική" φράση είναι η εξής:  "Ο μυη­μένος άνθρωπος, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του, ο ήρωας (που ο Νίτσε ονομάζει Υπεράνθρωπο) με ανεπτυγμένους τους δύο λοβούς και ενεργοποιημένο το κωνάριο, απελευθερώνει την ψυχή του από τον υποσελήνιο κόσμο για να συναντήσει και να ενωθεί με την αιώνια ψυχή τον τέλειο αριθμό των Πυθαγορείων".

Από το βιβλίο του Δημητρίου Κύθρα «Κανείς δεν τολμά να τα γράψει»
Εκδόσεις ΔΗΛΙΟΣ

ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΜΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΟΒΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ

Δ ο υ λ- Κ α ρ ν έ ι ν  ( Δ ί κ ε ρ ο ς  Β α σ ι λ ι ά ς )  ..κατά το κοράνι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο Κοράνιο, στην Σούρα ελ- Κεχφ και  στους στίχους  83 έως  και 98  αναφέρει τον Μέγα Αλέξανδρο ως  Δουλ- Καρνέιν   ( Δ ί κ ε ρ ο  Βασιλιά ) . Μάλιστα σ ύ μ φ ω ν α με το ιερό Κοράνιο ο Αλλάχ ήταν αυτός που έδωσε στον Μέγα Αλέξανδρο τη δύναμη να κάνει όλα όσα έκανε πάνω στη γη (στ.84).

Ήταν ένας από τους χιλιάδες προφήτες του Αλλάχ. Παραθέτουμε αυτούσια ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το ιερό μας Βιβλίο

στ. 83. (Ω! Μουχάμεντ!) Σε ρωτάνε και αναφορικά με τον Δουλ Καρνέιν (Μέγα Αλέξανδρο). Να πεις: θα σας διηγηθώ κάτι από την ιστορία του
στ. 84. Είχαμε στήσει τη δύναμή του πάνω στη γη και του δώσαμε τον τρόπο και τα μέσα για κάθε σκοπό

στ. 95. Είπε ο Δουλ-Καρνέιν (Μέγας Αλέξανδρος): Η δύναμη που έχει εγκαταστήσει σε εμένα ο Αλλάχ είναι καλύτερη από τη δική σας αμοιβή.
στ. 98. Είπε (ο Μέγας Αλέξανδρος): Αυτό είναι έργο της ευσπλαχνίας του Αλλάχ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top