0
Η αντεισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Noor1, βρίσκεται υπό προστασία μετά την προσπάθεια δύο ατόμων να εισβάλουν στο σπίτι της.

Τον περασμένο Οκτώβρη δύο άτομα προσπάθησαν αν εισβάλουν στο σπίτι της Ειρήνης Τζίβα, με την αντεισαγγελέα της υπόθεσης του Noor1 να ενημερώνει με επιστολή της τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ..

Οι δράστες έφτασαν μέχρι τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, όμως μόλις αντιλήφθηκαν τις κάμερες κάλυψαν τα πρόσωπά τους, ενώ στη συνέχεια ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη διαχειρίστρια και ισχυρίστηκαν πως μοιράζουν φυλλάδια.

Η αντεισαγγελέας ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. την φύλαξή της, ενημερώνοντας τις Αρχές που βασίζονται οι υποψίες της τονίζοντας πως απειλείται η ζωή της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento» η κ. Τζίβα βρίσκεται υπό 24ωρη φύλαξη και η αστυνομία φρουρεί την πολυκατοικία στην οποία διαμένει. Μάλιστα η αντεισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από ανακριτικό υπάλληλο της ΓΑΔΑ υπό την εποπτεία εισαγγελέα.

Ήδη έχουν εξεταστεί μάρτυρες για το περιστατικό, όπως η διαχειρίστρια της πολυκατοικία, ενώ αναμένεται να κληθεί και η κ. Τζίβα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top