0
Μία νέα πτυχή έρχεται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, μέσω της ιστοσελίδας adiakritos.gr. με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Adiakritos.gr ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης επισκεπτόταν τακτικά το Νεκροταφείο μαζί με συνεργό του. Κατά τις πληροφορίες πρόκειται για άνδρα υψηλού αναστήματος με λεπτό σώμα και αντίστοιχα χαρακτηριστικά προσώπου ο οποίος φέρεται να είναι πολύ νεότερος ηλικιακά από τον 58χρονο δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.

Λέγεται μάλιστα πως από κοινού αλλά και μεμονωμένα δρούσαν εις βάρος επισκεπτών του Νεκροταφείου με στόχο την υφαρπαγή τσαντών αλλά και γενικότερα μικροκλοπών.


Αν επαληθευτεί η πληροφορία τελικά υπάρχει συνεργός στο έγκλημα;

Ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής ,που ερευνά από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, σε ερώτηση μας απάντησε χαρακτηριστικά ότι ερευνά προσωπικά κάθε πληροφορία που εκλαμβάνει ως σοβαρή ενώ αφήνει το ενδεχόμενο να είναι αξιόπιστη η πηγή για δεύτερο πρόσωπο αφού από παρόμοιες μαρτυρίες «άγγιξε» τον δράστη του εγκλήματος.

Κλείνοντας ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής τόνισε ότι «Η αλήθεια θα λάμψει όποια και αν είναι… Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία θα έχουμε μια νέα διάσταση στην υπόθεση».


Στη φωτογραφία ο ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top