0
Στον μαθηματικό Κωνσταντίνο Βαβούρη που είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης, και για τον οποίον, μάλιστα, είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στις 6 Νοεμβρίου αλυσοδεμένο σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.


Υπενθυμίζεται ότι η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.


Η εξαφάνιση και η αυτοκτονία (;)

Ο μαθηματικός Κωνσταντίνος Βαβούρης έφυγε την πρώτη Νοεμβρίου από το σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στο σπίτι του.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, είχε προκύψει το συμπέρασμα πως ο Κωνσταντίνος Βαβούρης έχασε τη ζωή του από πνιγμό. Η νεκροψια νεκροτομή δεν είχε δείξει θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άνδρα, ενώ η ιατροδικαστής μιλώντας στα ΜΜΕ είχε πει ότι πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό.

ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top