0
Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσία παικτών του Survivor σε γνωστό πολυκατάστημα επί της οδού Τσιμισκή.


Ο λόγος για τους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ορέστη Τσάνγκ, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνων λειτουργίας του καταστήματος “Κανελλόπουλος”.


Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που προκάλεσε φρενίτιδα στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, έδωσαν το “παρών” στο κατάστημα, με πολλούς θαυμαστές να έχουν επισκεφθεί τον χώρο για να τους δουν από κοντά και να βγουν μία φωτογραφία μαζί τους.


Ο κόσμος «πλημμύρισε» τους δρόμους με αποτέλεσμα να κλείσει ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Τσιμισκή.


Όταν, δε, οι τρεις Μαχητές εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα επικράτησε πανικός με ουρλιαχτά, σπρωξίματα και φωνές καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία με έναν από τους τρεις παίχτες.




H Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της ΧΑΝΘ, της Παύλου Μελά και της Αγίας Σοφίας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

Οι παίχτες του ριάλιτι εισπράττουν ως αμοιβή από 800 μέχρι 5.000 ευρώ για τις εμφανίσεις τους στην αθάνατη ελληνική επαρχία με τους παίχτες του «Survivor» -κυρίως τους πιο δημοφιλείς- να εξαργυρώνουν στον μέγιστο βαθμό την παράνοια του κοινού να τους δει από κοντά σε beach bar, σε κλαμπ, σε μαγαζιά και καλοπληρώνονται γι’ αυτό επιδιδόμενοι σε αρπαχτές.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top