0
Συγκλονισμένοι βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι στο νησί της Ζακύνθου από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου.


«Υπήρχε μια βεντέτα τιμής ανάμεσα σε αυτές τις δύο οικογένειες. Όχι του δράστη αλλά του κουμπάρου του. Από προηγούμενα χρόνια με τους πατεράδες τους. Ο πατέρας του θύματος σκότωσε τον πατέρα του κουμπάρου του δράστη πριν από περίπου 20χρονια και πήγε φυλακή» υπογράμμισε άνθρωπος του στενού κύκλου του αδικοχαμένου παλικαριού, ο οποίος καταγγέλλει όχι έναν, αλλά δύο δράστες.


«Κανείς δεν το περίμενε, του έστησαν καρτέρι θανάτου, τον πυροβόλησαν έξι φορές και έφαγε έξι σμπάρα πάνω στο στήθος του. Αυτοί ήταν κοντά στον δρόμο και την στιγμή που είδαν το αυτοκίνητο άρχισαν να τον πυροβολούν. Τον παρακολουθούσαν, αυτό φαντάζομαι» λέει αποκλειστικά άνθρωπος από τον στενό κύκλο του άτυχου 34χρονου.

Ο άτυχος νέος, ήταν αθλητικός τύπος και εργαζόταν στην οικογενειακή τους επιχείρηση στην Ζάκυνθο, όσοι τον ήξεραν μίλησαν για έναν παιδί με ζεστή καρδιά και αγάπη. 

«Ήξερε ότι υπάρχει αυτό το μίσος μεταξύ των οικογενειών, όμως δεν κρυβόταν, πήγαινε στην δουλειά του καθημερινά και κοίταζε την ζωή του» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Τα προβλήματα όμως του παρελθόντος υπήρχαν και δεν είχαν ξεχαστεί και η φλόγα της εκδίκησης φούντωνε καθημερινά.

«Υπήρχε μια βεντέτα τιμής ανάμεσα σε αυτές τις δύο οικογένειες. Όχι του δράστη αλλά του κουμπάρου του. Από προηγούμενα χρόνια με τους πατεράδες τους. Ο πατέρας του θύματος σκότωσε τον πατέρα του κουμπάρου του δράστη πριν από περίπου 20χρονια και πήγε φυλακή» υπογράμμισε.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του στενού προσώπου, «οι δυο γονείς είχαν προγραμματίσει την συνάντηση τους προκειμένου να λύσουν με τα όπλα τις διαφορές τους και τελικά ο πατέρα του θύματος στάθηκε τυχερός αφού πυροβόλησε με ευστοχία» είπε και συνέχισε 

Ο δράστης, σύμφωνα με το πρόσωπο που διηγείται τα γεγονότα, παραδόθηκε στην αστυνομία και στην συνέχεια στο τμήμα πήγε και ο κουμπάρος του ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λόγο έλλειψης στοιχείων.

Ο δράστης με τον κουμπάρο του εκτός από συγγενική σχέση συνεργάζονται και επιχειρηματικά καθώς διατηρούν μαζί μια επιχείρηση στο νησί της Ζακύνθου. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top