0
Σε εφιάλτη εξελίσσεται το φλερτ που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Kύπρια γυμνάστρια, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». 


Είναι η γυναίκα που του έστειλε ένα βίντεο, όταν οι «Μαχητές» είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας. 


Φορώντας ένα τοπ με ιδιαίτερα ανοιχτό μπούστο, η Μαρί Ρόουζ είχε πει στον Κωνσταντίνο, μέσω του βίντεο:  «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου.Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά».


Η αντίδραση του Βασάλου ήταν αινιγματική. Χαμόγελασε αμήχανα και αρκέστηκε να πει : «Να είσαι καλά Μαρί».

Όσο ο personal trainer βρισκόταν απομονωμένος στον Άγιο Δομίνικο, η Μαρί Ρόουζ διεκδικούσε τον τίτλο της «επίσημης» συντρόφου του Βασάλου, από την πρώην σύντροφό του, 
Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη κοπέλα και ενοχλήθηκε πολύ από το βίντεο που του έστειλε στο «Survivor». Μάλιστα, απείλησε ότι την επόμενη φορά που η Μαρί Ρόουζ θα μιλήσει για τον γιο του, θα κινηθεί νομικά.

«Τώρα είμαι μόνος»

Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι, ξεκαθάρισε ότι είναι μόνος του, «αδειάζοντας» τόσο τη Μαρί Ρόουζ όσο και τη Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Ο Βασάλος δηλώνει μόνος στο «Πανόραμα Survivor»: 



Η Βασιλική Αγιαννοπούλου, επίσης γυμνάστρια, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

«Έξαλλη όχι για ένα χωρισμό λίγο με αφορά αυτό !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνσταντινε Βασαλε που δεν έκανα ποτέ καμία δήλωση για τίποτα που είχε να κάνει με τη ζωή μας και σε προστάτευσα !! Έξαλλη γιατί με έβαλες στην ίδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες δικαιώματα όταν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμασταν μαζί μιλούσες μαζί της έξαλλη που τολμάς να λες δημόσια για μένα πως εγώ έκανα ό,τι έκανα για δημοσιότητα !!!!! 

Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνίδι;;; Ποιος θα σε θυμάται κανα 6μηνο 8μηνο μετά ;;;; Κανείς !!!! Ξεκαβάλα και ψάξε να μάθεις ποια είναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!! 

Η ομορφιά σου δεν σε κάνει ούτε παιδί με ήθος ούτε καλό παιδί χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβάλα γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ‘ναι άσχημη !! 

Η χειρότερη ήττα γλυκέ μου δεν είναι πως έχασες χθες είναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεό της και θρησκεία της εδώ και ενάμιση χρόνο και περισσότερο που θα έκανε τα πάντα για σένα σε έχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!!». 

Η Μαρί Ρόουζ ποζάρει στο Instagram


H ασύλληπτη κίνηση της Μαρί Ρόουζ


Η Μαρί Ρόουζ όμως προχώρησε σε μία ασύλληπτη κίνηση. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πόσταρε τις ιδιωτικές συνομιλίες που φέρεται να είχε με τον Βασάλο, πριν εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.


«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και η κατηγορούμενη Μαρί Ρόουζ δεν θα κριθεί ένοχη. Μην μπλέκεις με την αλήθεια. Ο κόσμος τη ζήτησε και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να υπερασπιστώ το ονόμά μου και τα λόγια μου. Καλημέρα και καλή τύχη», έγραψε η Μαρί Ρόουζ δημοσιεύοντας τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον πρώην «Μαχητή».


Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν στο You Weekly:








loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top