0
«Αν πήγαινες στη Σκιάθο και έλεγες Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί και να μη με έβρισκες αν έλεγες Ντάνος θα με έβρισκες σίγουρα».


Τάδε έφη ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού και των fans του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, την Δευτέρα (10/7) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με το διάσημο πλέον παρατσούκλι του, που δεν είναι άλλο από το «Ντάνος»!

Σήμερα εξήγησε πως το «Ντάνος» προέκυψε δεν είναι υποκοριστικό κάποιου ονόματος αφού το θείο του τον λένε Γιάννη – Γαρύφαλλο.

«Οι θείοι μου έχουν μεγαλώσει κάπως και δεν είναι τόσο στο “προσκήνιο” εγώ είμαι κάπως ο συνεχιστής του παρατσουκλιού», επεσήμανε.

Τέλος είπε πως επειδή από πολύ μικρός πήγαινε στο φούρνο του θείου του και βοηθούσε, οι πελάτες τον φώναζαν «Ντανάκι» που μεγαλώνοντας έγινε «Ντάνος».

Επίσης μίλησε και για τις πρώτες του μέρες εκτός παιχνιδιού.

«Είμαι περίπου 3 -4 μέρες. Δεν έχω βγει πολύ έξω. Τις έχω περάσει μέσα και προσπαθώ να ξεκουραστώ γιατί πραγματικά το έχω ανάγκη. Τώρα μου βγαίνει η κούραση. Κάνουμε και κάποιες ιατρικές εξετάσεις περισσότερο προληπτικά. Όλα καλά. Όσο θα κοιμάμαι θα είμαι και λίγο καλύτερα. Δεν είναι εύκολο, γιατί η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και πρέπει να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Από την άλλη είναι και πολύ ευχάριστο. Θέλω να βγω, αλλά δεν με αφήνουν να βγω γιατί πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά. Δεν με τρομάζει γιατί πάντα ήμουν με τον κόσμο ωραία και είχα καλές σχέσεις, αλλά τώρα είναι λίγο περισσότερος», τόνισε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το αν εντόπισε αλλαγή συμπεριφορών προς το πρόσωπό του μετά το παιχνίδι, είπε:

«Είδα διαφορετικές συμπεριφορές και συμπεριφορές που δεν περίμενα. Διαφορετικές προς το “θετικό”… όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί όσοι βγήκαν είδαν εμένα μέσα στο Survivor και κατάλαβαν κάποια πράγματα και το ποιος είμαι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι άλλοι λόγοι γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Δεν πρόκειται να γίνω με κάποιον κολλητός επειδή δέχτηκα μία αγκαλιά ή μία καλύτερη συμπεριφορά. Σίγουρα θα δώσω ευκαιρίες σε ανθρώπους που θα μου τις ζητήσουν με τη συμπεριφορά τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσω σε ακρότητες».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top