0
Απροσδόκητα πυρά εξαπέλυσε πρόσφατα η μεγάλη τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη κατά του Αντώνη Ρέμου και της Πάολα.


«Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι», ήταν η δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο. 

Εκφράζοντας την απαρέσκειά της για τη σύγχρονη λαϊκή σκηνή, η ερμηνεύτρια αποδόμησε και την Πάολα για την οποία σχολίασε: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!».


Μέχρι χθες, ο Αντώνης Ρέμος δεν είχε κάνει κάποιο σχόλιο για τις αιχμηρές δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη. Όταν όμως ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Mad, απάντησε στην τραγουδίστρια.


«Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Είναι φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά. Ο κόσμος είναι ο τελικός αποδέκτης και ο κριτής για το ποιος είμαι εγώ και ποιος εσύ. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει. Και επειδή αν θες, ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του ΄΄΄τίποτα'', μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού», είπε ο Αντώνης Ρέμος.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top