0
Το στιγμιότυπο που υποδηλώνει πολλά για τη σχέση που έχουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόσο καιρό στο Survivor!


Δύο εκρηκτική χαρακτήρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώθηκαν στο παιχνίδι επιβίωσης του Survivor. Η απόφαση των Μαχητών 4 και πλέον μήνες πριν, έφερε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην ομάδα των Διασήμων. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τις παίκτριες που τον είχαν υποδεχθεί με ενθουσιασμό, όμως σύντομα η …παρέα δεν φάνηκε να τα πάει καλά μαζί του.

Μπορεί κάπου στη διάρκεια να χάθηκε η επικοινωνία ανάμεσα τους, όμως οι δύο παίκτες έμειναν για καιρό χωρίς άλλες επιλογές παρέας. Αυτό τους έφερε πιο κοντά και ενδεχομένως έβγαλε και μικρά αγκαθάκια που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Τις τελευταίες μέρες οι δυο τους εξάλλου είχαν μείνει και μόνοι τους στην καλύβα με άπλετο χρόνο για κουβέντες. Κι όμως όπως μαρτυρά η ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου, δεν είπαν όσα θα ήθελαν να πουν.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθώς αποχωρούσε.

Εκείνο όμως που προκάλεσε αίσθηση κατά την αποχώρηση της παίκτριας από το Survivor, ήταν η ειλικρινής και τρυφερή αγκαλιά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τα όσα είπαν μεταξύ τους.

«Κανόνισε κακομοίρη μου. Έχεις μείνει τελευταίος. Σώσε την καλύβα μας» προειδοποίησε με μια μικρή στεναχώρια στη φωνή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγο πριν πέσει με δάκρυα στην αγκαλιά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Πραγματικά συγγνώμη για όλα αυτά στον πρώτο καιρό» έλεγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψιθύρισε σε εκείνη κάτι που έκανε το Πρωινό να λιώσει, λέγοντας πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της ο όμορφος Σκιαθίτης.

«Δεν έχουμε πει τίποτα από αυτά που θέλουμε» είπε, κάνοντας και την Ευρυδίκη να λιώσει, αλλά και τη Φαίη Σκορδά που βλέποντας το απόσπασμα σχολίασε:

«Από το ένα μέχρι το δέκα πόσο είναι ερωτευμένος; Είναι πολύ ερωτευμένος. Τι γλυκός!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top