0
«Τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση του Γιάννη, είναι έξυπνος, δεν είναι πονηρός. Υπάρχει πονηριά στον κόσμο, γενικά. Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι…».
Για το Survivor και τον Γιάννη Σπαλιάρα μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” ο φωτογράφος Γιάννης Σβίγγος, ο οποίος δήλωσε πως όλοι οι παίκτες φοβούνται τον Σπαλ, καθώς όπως τόνισε είναι ο πιο διάσημος από τους διάσημους.



«Τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση του Γιάννη, είναι έξυπνος, δεν είναι πονηρός. Υπάρχει πονηριά στον κόσμο, γενικά. Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι. Όλοι έλεγαν στην αρχή “Ο Σπαλιάρας με τις δηλώσεις που έχει κάνει” και τώρα ξαφνικά όλοι τον αγαπάνε. Το ότι χάνει στα αγωνίσματα δεν θα το θυμάται κανείς σε μισό χρόνο από τώρα και μη σου πω και λιγότερο. Αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας, τέλος.

«Περίμενα να φύγει ο Μπο! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πιο ντόμπροι»

Εντάξει, παιχνίδι είναι, μην το παίρνουμε στα σοβαρά. Υπάρχει και μία κόμπλα από τους άλλους γιατί είναι ο μόνος διάσημος εκεί μέσα, οπότε έχουν ένα κόμπλεξ οι υπόλοιποι. Ο… πολύ διάσημος είναι ο Γιάννης. Εννοείται ότι τον φοβούνται. Από την αρχή τον φοβούνται όλοι, είναι λίγο φόβος και τρόμος γιατί είναι ο πιο διάσημος από τους διάσημους», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σβίγγος.

Δείτε τι είπε για το Survivor και τον Γιάννη Σπαλιάρα…



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top