0
Με ένα Peugeot 3008, το πολυτελές SUV της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς ήταν ο νικητής του τελευταίου κουίζ του φετινού παιχνιδιού του Survivor!



Οι παίκτες ξεκίνησαν τη σημερινή αναμέτρηση με ένα ιδιότυπο κουίζ που αφορούσε στις σχέσεις τους με τις μητέρες τους και έπρεπε να μαντέψουν τις απαντήσεις που έδωσαν εκείνες σε ερωτήσεις που τους έκανε η παραγωγή του Survivor.

Σε αυτόν το πρώτο γύρο ο Βασάλος αποδείχθηκε ότι έχει πολύ στενή σχέση με την μητέρα του καθώς βρήκε τις περισσότερες απαντήσεις, με μεγάλη μάλιστα ευκολία και γρήγορα και πήρε την πρώτη θέση με τον Αναγνωστόπουλο να ακολουθεί.

Οι δύο παίκτες στη συνέχεια έπρεπε να αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν παιχνίδι «τυφλόμυγας», κατά τη διάρκεια του οποίου έπρεπε να τοποθετήσουν κάποιους αριθμούς σε έναν πίνακα. Ο πρώτος που θα συμπλήρωνε τρεις νίκες θα ήταν ο νικητής. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους δύο παίκτες να φτάνουν στο 2-2 και η νίκη να κρίνεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο και τον Βασάλο να πανηγυρίζει έξαλλα, την ώρα που ο Μισθοφόρος καθόταν περίλυπος μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε.

Ο Βασάλος μάλιστα προέβη σε μια συγκινητική κίνηση: είπε ότι θα χάριζςε το αμάξι στη μητέρα του, η οποία ήταν ουσιαστικά ο λόγος που κέρδισε το παιχνίδι.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top