0
Ξετυλίγεται σιγά, σιγά το κουβάρι της άγριος δολοφονίας στη Φθιώτιδας, με θύτη έναν 70χρονο και θύτη έναν 57χρονο από την Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία και μετά από πολύωρη ανάκριση, ο δολοφόνος γνωριζόταν με τον 57χρονο, ο οποίος αφού πρώτα συνέφαγε μαζί του, στη συνέχεια διαφώνησε για το ποσό των 500 ευρώ που είχε τάξει να δώσει στον δολοφονηθέντα προκειμένου να τον μεταφέρει οδικώς με το αυτοκίνητο του δεύτερου, στη Βόρεια Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει όμως κι άλλες προεκτάσεις, αφού οι δύο άνδρες σχεδίαζαν να κάνουν δουλειές μαζί, ανοίγοντας Gay-Bar!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δράστης και θύμα γνωριζόντουσαν εδώ και ένα χρόνο περίπου και σχεδίαζαν να κάνουν δουλειές μαζί. Και οι δυο ταξίδευαν συχνά στο εξωτερικό για διάφορες "δουλειές", ενώ ο 70χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Χαλκίδας. Πληροφορίες λένε ότι ήταν μέσα για ακάλυπτες επιταγές και άπατες. Στο παρελθόν ο δράστης ήταν στην Νότια Αφρική, ενώ πηγαινοερχόταν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Μάλιστα δράστης και θύμα σχεδίαζαν την επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση η οποία θα ήταν να ανοίξουν ένα Gay Bar στην Ισπανία, όπου είχε γνωριμίες ο 70χρονος. Το θύμα είχε ακίνητη περιουσία και στην Τσεχία, όπου ταξίδευε συχνά, ενώ και το αυτοκίνητό του είχε Τσέχικες πινακίδες.

Το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λαμίας δόθηκε συνέντευξη τύπου για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας, από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστέριο Μαντζιώκα, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας, Χρήστο Μουτσώκο και τον προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας, Σταύρο Κουτουλογένη.

Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:


Ο Αστυνομικός Δ/ντης Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας, ευχαρίστησε και τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα, Υποστράτηγο Νίκο Γεωργακόπουλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και όλο αυτό το διάστημα συντόνιζε τις αστυνομικές δυνάμεις για να φέρουν εις πέρας την υπόθεση αυτής της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς χωρίς να υπάρξει ιατροδικαστής στον τόπο του εγκλήματος, που ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις η παρουσία του ιατροδικαστή στο σημείο είναι πάρα πολύ σημαντική, αφού μπορεί να δώσει πολύτιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση.

Για ακόμη μια φορά θα τονίσουμε ότι έχουμε ιατροδικαστική υπηρεσία στη Λαμία και τη Στερεά Ελλάδα, χωρίς επί της ουσίας να έχουμε, αφού δεν προσφέρει το έργο για το οποίο συστάθηκε και για το οποίο πληρώνει από την τσέπη του ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top