0
Το  βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.



Όλα δείχνουν μάλιστα, ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπεργκ στην Αλ Αΐν είναι θέμα χρόνου καθώς έχουν απομείνει λεπτομέρειες.

Στα ΗΑΕ υποστηρίζουν ότι ο Σουηδός τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να ολοκληρωθεί το deal σε μία πρόταση που δεν φτάνει την ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ. Ο λόγος που οι πράσινοι αποδέχθηκαν την προσφορά των Αράβων είναι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στα Εμιράτα η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή ν «κλείσει» η μεταγραφή καθώς πίεσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προς αυτή την κατεύθυνση. Βεβαίως, το σενάριο αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου απίθανο αν ληφθεί υπόψιν το ύψος των απολαβών του σύμφωνα με το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει.

Το συμβόλαιο αυτό θα προβλέπει απολαβές ύψους 3 εκατ. ευρώ ετησίως για τον Μπεργκ και θα έχει διάρκεια τριών χρόνων. Υπενθυμίζεται πως από τα χρήματα που θα κοστίσει η μεταγραφή ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσοστό λίγο μεγαλύτερο του 50% καθώς ένα σημαντικό ποσό κατέχει και το Αμβούργο, ενώ ένα 10% έχει διατηρήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.


Μία επιπλέον πληροφορία που προκύπτει, από τα ΗΑΕ αναφέρει ότι την Τρίτη το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 10:30 τοπική ώρα (09:30 ώρα Ελλάδος) ο Μάρκους Μπεργκ έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση της Αλ Αΐν προκειμένου μα πέσουν οι υπογραφές, ενώ αμέσως μετά πρόκειται να παρουσιαστεί και επίσημα από τον σύλλογο.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top