0
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, για να υπερασπιστούν τα Ιερά, τα Όσια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, ανά πάσα στιγμή!


Η τουρκική προκλητικότητα είναι ολοένα αυξανόμενη σε βάρος της Ελλάδας, η οποία μεθοδικά στήνει πολεμικά παιχνίδια για να παγιδεύσει την ελληνική πλευρά, πότε με δεκάδες παραβάσεις, πότε με ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε ελληνικά ύδατα και πότε με ακραίες δηλώσεις σε βάρος της.

Απέναντι σε αυτές τις απειλητικές ενέργειες η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και συγκεκριμένα ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης, όπως χαρακτηριστικά, αποκαλύπτει το militaire.gr έχει προειδοποιήσει τηνΤούρκικη πλευρά:

“Ότι κι αν κάνετε θα μας βρίσκεται απέναντί σας”, ήταν το νόημα όσων είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης στον Τούρκο Αρχηγό Χ.Ακάρ καθώς οι τούρκοι ξεκινούν μεθαύριο αεροναυτική άσκηση στο Αιγαίο και τα όσα είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον Τούρκο δεν ήταν μόνο λόγια.

Οι φωτογραφίες είναι από νησί του Αιγαίου, όχι ακριτικό που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει στο λιμάνι του αρματαγωγά Δεν έχει σημασία να αναφέρουμε το νησί από το οποίο μας έστειλαν τις φωτογραφίες. Οι κάτοικοι εντυπωσιάστηκαν από τη φάλαγγα που βγήκε από το αρματαγωγό μεταφέροντας “πακεταρισμένο” υλικό. Δεν έχει σημασία και δεν πρέπει να αναφέρουμε τι μετέφεραν στο νησί. Το θέμα είναι ότι οι Τούρκοι δεν θα αισθανθούν …μοναξιά σ΄ ότι κι αν κάνουν. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που διαπιστώνουμε να υπάρχει σχεδιασμένη κινητοποίηση για την παρακολούθηση με σοβαρό τρόπο των τουρκικών κινήσεων στο Αιγαίο. Το ΓΕΕΘΑ πρέπει να το πιστωθεί.

Οι Τούρκοι θα πρέπει να λαμβάνουν διαρκώς το μήνυμα ότι το Αιγαίο ελέγχεται . Κι απ΄ ότι φαίνεται θα το διαπιστώσουν.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top