0
Το θερμόμετρο της τουρκικής προκλητικότητας κατά της Ελλάδας ανεβαίνει επικίνδυνα, όσο πλησιάζει το δημοψήφισμα.Αυτή τη φορά, ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα σε τηλεοπτική εκπομπή τουρκικού καναλιού, Με αφορμή μια -ανεπίσημη- φανέλα της ΑΕΚ με την Αγια-Σοφιά, ένας ιστορικός κάλεσε σε αφύπνιση τους νέους, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για… σταυροφορία! 

Μπλέκοντας την ΑΕΚ(!) σε κουβέντα για τη μετατροπή της Αγιας-Σοφιάς σε τζαμί, λόγω μιας -ανεπίσημης- φανέλας της, που έχει το σήμα της και τον ιστορικό ναό με σταυρό και χωρίς μιναρέδες, ένας Τούρκος ιστορικός ονόματι Μουσταφά Αρμαγάν είπε: «Βγάζουν μέχρι και αθλητικές εμφανίσεις. Πότε είδατε μία δική μας, τουρκική ομάδα να βάζει την Αγια-Σοφιά; Στην κορυφή υπάρχει και ο σταυρός, ε;». 

Για να απαντήσει ο παρουσιαστής: «Καλά λέει ο πρόεδρός μας (σ.σ. Ερντογάν) ότι αυτό είναι μία σταυροφορία και όλοι πρέπει να το αντιληφθούμε και να δράσουμε», με τον Αρμαγάν να προσθέτει: «Ναι, η Ελλάδα κάνει ό,τι θέλει! Εσύ γιατί Τούρκε νέε δεν κάνεις το ίδιο; Γιατί δεν διεκδικείς την Αγια-Σοφιά;». 

Απόσπασμα από την εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Ιδού το σχετικό βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top