0
Ληστεία με την απειλή όπλου σημεώθηκε χθες (20/4) στις 09:01 το πρωί από κουκουλοφόρο, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα.


Οι κινήσεις του δράστη, καταγράφηκαν από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος, όπως περιγράφονται παρακάτω: 

Λίγο μετά την κλήρωση του KINO εισβάλει με γρήγορο δρασκελισμό στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ ένας άνδρας ύψους περίπου 1,80μ., φορώντας κουκούλα, κρατώντας πιστόλι και κατευθύνεται προς το ταμείο.

Στην θέα του όπλου η υπάλληλος του καταστήματος παγώνει. Ο ληστής περνάει μέσα από το ταμείο και αρχίζει να ψάχνει για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Ανοίγει τα ντουλάπια κάτω από το ταμείο και στη συνέχεια του συρτάρι του ταμείου από το οποίο αφαιρεί σημαντικό χρηματικό ποσό.

Κατά την διάρκεια της ληστείας στο κατάστημα βρίσκονται ακόμα 2-3 πελάτες, εκ των οποίων μόνο ο ένας συνειδητοποίησε τι συμβαίνει επιχειρώντας να επικοινωνήσει με νοήματα με την υπάλληλο ώστε να καλέσουν την Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο ένοπλος αφού έχει σχεδόν αδειάσει το ταμείο, με γρήγορο βηματισμό κατευθύνεται προς την έξοδο περνώντας κυριολεκτικά δίπλα από τους πελάτες.

Βγαίνοντας από το κατάστημα, ανεβαίνει σε μηχανή μικρού κυβισμού, αντιλαμβάνεται όμως ότι ένας από τους πελάτες τον ακολουθεί. Ο ληστής στρέφει το βλέμμα του προς τον ηλικιωμένο κύριο που τον ακολούθησε, του δείχνει το όπλο και διαφεύγει.

Σε λιγότερο από 1-1/2 λεπτό στο σημείο άρχισε να καταφθάνει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ληστής είναι το ίδιο άτομο που χθες (19/4) το πρωί λήστεψε τα ΕΛΤΑ Καλλιθέας. Πάντως, λίγη ώρα μετά τη ληστεία στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ στην Καλλιθέα σήμερα το πρωί, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Ταύρου.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top