0
Με μεγάλες ανατροπές επιστρέφει το Survivor, μετά από διάλειμμα αρκετών ημερών, λόγω του Πάσχα.



Μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει φροντίσει να κρατήσει το σασπένς αναλλοίωτο ως την τελευταία στιγμή, με το τρέιλερ του Survivor να κάνει λόγο για έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ωστόσο η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του ομίλου έδωσε κάποια στοιχεία για το τι μπορεί να δούμε από εδώ και πέρα. "Το περισσότερο που μπορεί να συμβεί είναι μια ακόμη προσθήκη στους Μαχητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου" σχολίασε η κα. Μαραγκουδάκη.

Χωρίς να αναφέρει αν αποχώρησε η όχι η Ειρήνη Παπαδοπούλου από τους Διασήμους, γεγονός ωστόσο που θα αναιρούσε την ανάγκη για "εξισορρόπηση" δυνάμεων μεταξύ των δύο ομάδων, η διευθύντρια προγράμματος έδωσε μια πολύ πιθανή αιτία για το έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Μια νέα ψηφοφορία από τους διάσημους, ώστε να στείλουν έναν ακόμη παίκτη στην αντίπαλη ομάδα.


Επιπλέον, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Κύπριο παίκτη που τραυματίστηκε στο ατύχημα να έχει αποχωρήσει λαμβάνοντας μάλιστα μεγάλη χρηματική αποζημίωση. Ο ίδιος ο Μάριος επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με την ημέρα και από αυτή θα εξαρτηθεί και η επάνοδός του στο παιχνίδι.

Εκείνο που γνωρίζουμε από την άλλη είναι πως πολύ σύντομα οι δύο ομάδες θα ενωθούν. Όπως είχε αναφέρει σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης αυτό θα προκύψει μετά και την επόμενη αποχώρηση. Αν και δεν έχουμε σαφή εικόνα για τον τρόπο που θα εκτελούνται τα αγωνίσματα από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν δύο ομάδες, η κα. Μαραγκουδάκη αποκάλυψε τι μπορεί να περιλαμβάνει το έπαθλο αυτών.

«Όταν ενωθούν οι ομάδες και αρχίσουν να παίζουν ατομικά, τα δώρα θα είναι  και ταξίδια πια. Δηλαδή θα μπορούν δύο παίκτες που θα κερδίσουν να πάνε στη Νέα Υόρκη, σε ένα κονσέρτο ή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι υποθέσεις πολλές για τα όσα έχουν συμβεί εδώ και μια εβδομάδα που δεν παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top