0
Στο... πόδι είναι η τοπική κοινωνία στο Κλειδί Ημαθίας, με αφορμή ενός περίεργου όσο και απίστευτου περιστατικού που συνέβη σε εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή (14/4).


Στο περιστατικό εμπλέκεται ένας 23χρονος με τον 69χρονο πατέρα του που φέρονται να επιτέθηκαν και να τραυμάτισαν τον 53χρονο παπά εκκλησίας, επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον 23χρονο. Ωστόσο, μέλη της τοπικής κοινωνίας αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπήρχαν και άλλοι λόγοι πίσω από την επίθεση, δηλαδή οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας του δράστη και του ιερέα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος emvolos.gr (με βάση την καταγγελία του ιερέα) μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο 69χρονος πατέρας μαζί με τον 23χρονο γιο του περίμεναν τον ιερέα στον αύλιο χώρο του Ναού και αφού προηγήθηκε προφορικός διαπληκτισμός, απείλησαν και εξύβρισαν τον ιερέα και ο 23χρονος τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στην παλάμη, ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά το περιστατικό ο ιερέας μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά  κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για το δυσάρεστο αυτό συμβάν ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας των φερόμενων  δραστών και του ιερέα.

Πάντως δεν έχει ακουστεί η άποψη των φερόμενων δραστών και από την πλευρά τους περιγραφή του συμβάντος.

Οι δράστες συνελήφθησαν και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Βέροιας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top