0
Η Μαριάννα Καλλέργη όποτε μιλάει για τη συμμετοχή της στο Survivor, ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στους φαν του παιχνιδιού επιβίωσης.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Ζωή Δημητρίου και στο Πρώτο Θέμα, η πρώην παίκτρια του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού, μίλησε για το Survivor και ξέσπασε, λέγοντας πως θα πάει στον τελικό και θα μιλήσει έξω από τα δόντια. 

«Βλέπω κάποια πράγματα διαφορετικά. Το παιχνίδι σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να δεις τι πραγματικά θέλεις στη ζωή και κυρίως τι δεν θέλεις. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο γιατί δοκιμάζει τα όριά σου. Κάποιοι παίκτες δεν είναι κακοί χαρακτήρες αλλά τους πήρε η μπάλα. Την καλύτερη στάση κρατάει ο Χρανιώτης που είναι ουδέτερος στον κόσμο και καλά κάνει. Είναι άδικο για 100.000 ευρώ να ξεφτιλίζουμε προσωπικότητες. 

Είναι άδικο και με νευριάζει που το παρακολουθώ. Στον τελικό θα πάω και θα μιλήσω ανοικτά. Όχι πίσω από την πλάτη όπως βλέπω να συμβαίνει. Οι άνθρωποι που ξέρουν ποιο είναι το νόημα της ζωής δεν ανακατεύονται με κλίκες και ίντριγκες. Δεν πήγα στο παιχνίδι για να βρω δουλειά. Αν είναι να γίνει κάτι στη ζωή σου, θα γίνει αργά ή γρήγορα. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου, έχω πονέσει και δεν μπορώ να ξεπουλήσω τα πάντα για ένα χρηματικό έπαθλο», είπε η Μαριάννα Καλλέργη. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top