0
Η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor, άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, δεδομένων και τον αποχωρήσεων άλλων παικτών μέσα από τη διαδικασία των ψηφοφοριών.

Η τραγουδίστρια στα τελευταία επεισόδια φαινόταν απομονωμένη από τους συμπαίκτες της και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έτσι, αποφάσισε να εγκαταλείψει το παιχνίδι επιβίωσης.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά. Δεν μίλησε για την στάση των συμπαικτών της προς το πρόσωπο της, καθώς προτιμά να δει τι βγήκε προς τα έξω και μετά να κάνει αποκαλύψεις.

Η Ειρήνη επιστρέφει στην Ελλάδα και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία στο Instagram. Χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δημοσίευσε μέσω Instastories μια selfie της με το διαβατήριο στην οποία έγραψε: «Όλα τα συναισθήματα μαζί νιώθω, θα σκάσει η καρδιά μου».





Μάλιστα, λίγα λεπτά νωρίτερα ανάρτησε στο προφίλ της μια αινιγματική εικόνα, η οποία προφανώς είναι και η απάντηση σε πολλά ερωτήματα. Η εικόνα πάνω γράφει: «Από χαρακτήρα αγαπώ, συγχωρώ, δίνω ευκαιρίες. Και από χαρακτήρα εξαντλώ τα περιθώρια, ελπίζοντας πως θα το εκτιμήσεις και δεν θα χρειαστεί να σου αποδείξω, πως πέρα από χαρακτήρα, διαθέτω και την επιλογή να μην το κάνω».

Στην λεζάντα της εικόνας, αρκέστηκε να γράψει μόνο τη λέξη: «Λυπάμαι…»!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top