0
Ο άνδρας ο οποίος ανήκει στην προσωπική φρουρά του Αρτέμη Σώρρα, αποτελεί το πρόσωπο-κλειδί που μπορεί να βοηθήσει για τον εντοπισμό του, αφού θεωρείται πως μπορεί να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται.


Πρόκειται για αστυνομικό που στέκεται στο πλευρό του Σώρρα. Είναι σχεδόν πάντα ανέκφραστος και φαίνεται να κατοπτεύει τον χώρο, όπου γίνονται ομιλίες ή εκδηλώσεις της οργάνωσης. 

Πολλές φορές έχει καταγραφεί σε βίντεο ο άγρυπνος φρουρός να μαγνητοσκοπεί τον κ. Σώρρα την ώρα που μιλάει ή να τραβάει σε βίντεο το κοινό που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις. Πάντα φαίνεται να είναι δίπλα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Δεν αποκλείεται λοιπόν να γνωρίζει και το πότε διέφυγε ή το πού βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είναι άφαντος από την καταδίκη του την περασμένη Παρασκευή.

Η Ελληνική Αστυνομία, πάντως, αρνείται ότι έχει δώσει εν ενεργεία αστυνομικό στη διάθεση του κ. Σώρρα για ασφάλεια και πηγές τις ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν πως «δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο κάθε αστυνομικός όταν τελειώνει τη βάρδια του από την υπηρεσία».



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top