0
Σοκαρισμένος από όσα αντίκρισε τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία στο Ύπατο Θηβών δηλώνει ο Κώστας Ξυραφάκης, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο και τράβηξε με το κινητό του τις πρώτες εικόνες από το πολύνεκρο δυστύχημα.

Ο κ. Ξυραφάκης αποκαλύπτει πως από τα κομμάτια των δυο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν προκλήθηκε ζημιά και σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε την Porsche με αποτέλεσμα να σπάσει η μάσκα του προφυλακτήρα.


"Με το που πήγα εκεί, είχε σταματήσει ένα ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στην εθνική οδό, όχι στο πάρκινγκ στο δρόμο πάνω. Αυτό από κάποιο αντικείμενο όπως περνούσε τον βρήκε από κάτω και του ξήλωσε τη μάσκα", λέει ο κ. Ξυραφάκης και περιγράφει ότι η μηχανή της Porsche είχε εκτοξευθεί σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης!

Ο κ. Ξυραφάκης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, είχε βάρδια σε εργοστάσιο της περιοχής και μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς έσπευσε στο πάρκινγκ και είδε ο,τι είχε απομείνει από τη φονική σύγκρουση που προκάλεσε το θάνατο των 4 ανθρώπων. "Έσβηναν τη φωτιά από το σταθμευμένο όχημα με τα πτώματα μέσα. Μάζευαν κομμάτια από το πτώμα του συνοδηγού της Porsche. Είδα για λίγο και τον πατέρα. Ήταν τρελαμένος", λέει ο κ. Ξυραφάκης και επισημαίνει ότι το αυτοκίνητο της οικογένειας του Υπάτιου Πατμάνογλου ήταν κομμένο σε δυο κομμάτια με απόσταση 10 μέτρων.

Παράλληλα, τονίζει πως μέσα στον πανικό που επικρατούσε μετά το δυστύχημα άκουσε ότι η Porsche έτρεχε με ταχύτητα τουλάχιστον 230 χμ και τα ελαστικά της ήταν από το 2006. "Άκουσα από πολλά άτομα για 230 ταχύτητα και κάποιος είπε για λάστιχα του 2006. Αυτά ακούστηκαν εκεί".

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top