0
Η αγωνία κορυφώνεται μέρα με τη μέρα στο Survivor, και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν κάθε φορά για τον επόμενο παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ποιό είναι όμως το μεγάλο φαβορί να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, μετά την Ελένη;

Στο στρατόπεδο των μαχητών αν δεν εξασφαλίσει ασυλία κάποιος απ’ τους τρεις, προτεινόμενοι θα είναι η Ελισάβετ (για μια ακόμα φορά), ο Τσανγκ και πιθανότατα ο Πάνος.


Η Ελισάβετ (η νίκη της οποίας στο Survivor δίνει πάνω από 80) αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ασυλία είναι αυτή η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης καθώς ο Τσανγκ (στην 6η θέση των φαβορί) και ο Πάνος (στην 3η θέση) δεν δείχνουν να απειλούνται.

Ο Πάνος είναι 1000% σίγουρο ότι με αυτή την τριάδα θα κάνει περίπατο, ενώ και ο Τσανγκ αν και έχει χιλιάδες haters λόγω της θετικής ψήφου έχει το προβάδισμα έναντι της Ελισάβετ…

Και στο στρατόπεδο των διάσημων όμως τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Αν χάσουν την ασυλία φαβορί για αποχώρηση είναι η Λάουρα.

Χανταμπάκης, Αγγελόπουλος για να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά της κόντρα τους δεν πρόκειται να αλληλοψηφιστούν, οπότε ο κλήρος πέφτει στον Σπαλιάρα και τη Λάουρα (δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο τρίτος γιατί όποιος και αν είναι έχει προβάδισμα έναντι των δυο).


Ο Σπαλιάρας του οποίου η νίκη παίζεται μεταξύ 25 – 30 έχει τεράστια διαφορά από την Λάουρα, η οποία με απόδοση 80 είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας της και γι’ αυτό άλλωστε θα προταθεί.

Στη μάχη των 2 ο Σπαλιάρας, που κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια σημαντικού μέρους του κοινού, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επικρατήσει και θα παραμείνει στο Survivor.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top