0
Η κλειστοφοβία είναι ένα ιδιαίτερα οδυνηρό συναίσθημα για όσους τουλάχιστον υποφέρουν από αυτή. Πώς θα ήταν όμως εκτός από... κλειστοφοβία να σου τύχει να μπεις σε ασανσέρ με κάποιον που το πρόσωπό του και μόνο σου προκαλεί... πανικό;


Η αμηχανία στο ασανσέρ, όταν συναντάς έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις και χρειάζεται να «συνταξιδέψετε» μέχρι να φτάσει ο καθένας στον προορισμό του, είναι αβάσταχτη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, η αμηχανία είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν συναντάς κάποιον που είναι απλώς γνωστός σου. Κάποιον από αυτή την κατηγορία ανθρώπων που πέρα από το κλασικό «γεια»/«καλημέρα»/«καλησπέρα» δεν ανταλλάζετε ούτε μία λέξη παραπάνω και ξαφνικά στο ασανσέρ νιώθετε πως έχετε τόσο χρόνο διαθέσιμο που θα μπορούσατε να κάνετε ο ένας στον άλλο ψυχανάλυση.

Αν στο άβολο της παραπάνω κατάστασης, προσθέσεις και τον μικρό φόβο που έχουν οι περισσότεροι από εμάς, ότι μπορεί να κλειστούμε στο ασανσέρ, τότε το ασανσέρ μετατρέπεται αυτόματα στο πιο άβολο δωμάτιο που μπαίνουμε στην καθημερινότητά μας.
Οδηγό συμπεριφοράς στο ασανσέρ με αγνώστους ή απλά γνωστούς δεν έχουμε. Αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς ν' αντιμετωπιστεί η φοβία του να κλειστεί κάποιος στο ασανσέρ δεν μπορούμε να δώσουμε. Αφού, λοιπόν, δεν μπορούμε να κάνουμε την κατάσταση πιο εύκολη, θα την δυσκολέψουμε ακόμα περισσότερο. Φτιάξαμε μια λίστα διάσημων ανθρώπων (αν δεν μιλούσαμε για διασήμους, το αφεντικό σου θα βρισκόταν στην κορυφή της λίστας) που δεν θα ήθελες επ' ουδενί να κλειστείς στο ασανσέρ μαζί τους.

Μάνος Βακούσης


Ο Ηλίας Αναστασιάδης έχει κάνει συνέντευξη με τον Βακούση και μας έχει μεταφέρει πως το μάτι του γυαλίζει κι από κοντά.

Στέφανος Χίος


Μακελείο στο ασανσέρ.


Κυριάκος Μητσοτάκης


Σίγουρα δεν ρίχνουν λέιζερ αυτά τα μάτια;

Κωνσταντίνος ΑβαρικιώτηςΔεν μπλέκεις.

Γιάννης Σπαλιάρας


Τι 4000; Τι 4001;

Άνθιμος Ανανιάδης


«Είναι πολύ εύκολο να μπλέξω σ' ένα καβγά. Στο μπάσκετ μπορώ να μπλέξω πολύ άγρια. Κι αμα μου τη βαρέσει κάποιος και δεν είναι σωστός, μπορεί να γίνει χαμός». Φαντάσου στο ασανσέρ.

Γιάννης Στάνκογλου


Αρκεί το βιογραφικό του από τον «Κόκκινο Κύκλο».

Άδωνις Γεωργιάδης

Εσύ, αυτός και η φωνή του μόνοι στο ασανσέρ. Δεν το θες.


Ιερώνυμος Καλετσάνος


Ο ορισμός του «creepy».

Κώστας Πρέκας


Ειδικά αν δεν είσαι όσο άριος πρέπει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top