0

Με βαθύ το αίσθημα της ταπείνωσης, της απογοήτευσης και της θλίψης, η οικογένεια του 30χρονου Ειδικού Φρουρού που δολοφόνησε τον 52χρονο οδηγό ταξί στη Νέα Λεύκη Καστοριάς, ζήτησε τη δική της συγνώμη για το τραγικό περιστατικό, με μία συγκλονιστική ανακοίνωση.


«Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του' αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας», αναφέρει με δεικτικό τρόπο μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, φανερώνοντας την άλλη όψη του νομίσματος σε μια τραγική ιστορία το κουβάρι της οποίας μέχρι στιγμής εξακολουθεί να είναι μπερδεμένο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας του Ειδικού Φρουρού:

«Εμείς, η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού που κατηγορείται για την αποτρόπαια πράξη της αφαίρεσης της ζωής ενός συνανθρώπου μας, συναισθανόμενοι το βαρύ πένθος της συζύγου και των τέκνων του εκλιπόντος, Καλλιάνθης, Νικολάου και Αθανασίας, μέσα από την καρδιά μας και με πόνο ψυχής συλλυπούμαστε ειλικρινά.
Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε. Μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει. Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε στην οικογένεια του εκλιπόντος, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Αισθανόμαστε βαθιά το μέγεθος των τραγικών στιγμών της οικογένειας. Το ίδιο δράμα ζούμε και εμείς, που το παιδί μας που αναθρέψαμε με τόση αγάπη, οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του. Ελπίζουμε ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο στους ανθρώπους που πενθούν για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου και συνανθρώπου μας που τόσο άδικα χάθηκε και να γαληνέψει την ψυχή του παιδιού μας για να μπορέσει να ζητήσει συγχώρεση από τον Μεγαλοδύναμο για την αδικαιολόγητη πράξη του» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top