0
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν το απόγευμα της Πέμπτης (16/3), οι επιβάτες ενός αστικού λεωφορείου και αυτών που  επέβαιναν σε βαν, όταν ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά, στην οδό Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου.


Όπως ανέφεραν στο notioanatolika.gr αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ενός βαν που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα για τα δεδομένα του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο 330.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της 4ης στάσης Αγίας Μαρίνας και το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο ελαφρός τραυματισμός δύο ανθρώπων, ενός στα πόδια και ενός στο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση της Πυροσςβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου ήταν άμεση και επιτόπου έφτασαν δύο οχήματά της καθώς και ανακριτικό της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.

Άμεσα όμως έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως οι εικόνες από τα δύο οχήματα σοκάρουν και σίγουρα οι τραυματίες θα πρέπει να ευχαριστούν τον Θεό που γλίτωσαν από πολύ χειρότερα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ατύχημα που πραγματικά σοκάρουν:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top