Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ο κ. Ζαγοραίος αποφάσισε τη διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού.


Κι αυτό για τον λόγο ότι μπορεί να θεωρηθούν (σ.σ. δημοσιεύματα) ότι στοχοποίησαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννη Τσαχειλίδη και Γιώργο Μπίκα (και όχι μόνο), με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η οικογενειακή γαλήνη του πρώτου τα ξημερώματα του Σαββάτου και να πυρποληθεί η οικία του δεύτερου στην Ιερισσό Χαλκιδικής λίγες ημέρες αργότερα.


Το γεγονός ότι η Εισαγγελία Αθηνών αναγνωρίζει ότι ενδεχομένως υπάρχουν ποινικες ευθύνες συγκεκριμένων Μέσων για αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων, των οικογενειών και της περιουσίας τους είναι ασφαλώς ένα θετικό βήμα στη «μάχη» κατά της διαφθοράς και της βίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς αποδεικνύει ότι οι δικαστικές αρχές μπορούν να λειτουργήσουν με ανεξαρτησία και χωρίς συμφέροντα.

Υπενθυμίζουμε ότι το SDNA είχε συγκεντρώσει όλα τα σχετικά εμπρηστικά δημοσιεύματα και ήταν το μόνο Μέσο στην Ελλάδα το οποίο είχε καυτηριάσει από το βράδυ του Σαββάτου την ύποπτη συμπεριφορά αυτών των Μέσων και τη στοχοποίηση των τριών διοικούντων την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, λίγες μόλις ώρες μετά την «επίσκεψη» αγνώστων στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη και δύο ημέρες πριν το ακόμα σοβαρότερο περιστατικό με τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική.

 
Top